About Me

Over Mij

Mijn Blog is vooral bedoeld als persoonlijke blog over wie ik ben, wat ik meemaak en waar ik voor sta, en natuurlijk mijn interesses die ik graag met jullie wil delen.

20170429_171015
Dit ben ik πŸ™‚

Ik ben Angela. Ik ben een 26-jarig Ambitieus, maar zoekende, vrouw/meisje. Ik ben bezig met afstuderen van International Business and Management Studies. Dit nadat ik in 2009 begonnen ben (I’ve been studying for AGES). Ik heb hiervoor een eetstoornis gehad (Anorexia) en tijdens mijn studie een drugsverslaving. Ik struggle met mijn leven maar ik ga ervoor. Ik wil alles overwinnen en laten zien dat alles mogelijk is in het leven! Ik ben de afgelopen jaren bezig met zelfontwikkeling, mezelf leren kennen en vooral veel nieuwe dingen proberen en beleven. En al die ervaringen wil ik graag met jullie delen.

Wat zijn mijn passies in het leven? YOGA, hardlopen, gezondheid, gezond eten, business (Maar dan nieuwe Style zoals circular economy waarin bedrijven samenwerken om te recyclen/ de aarde minder uit te putten / minder afval veroorzaken/ zorgen voor een sustainable business :-)), Zelfontwikkeling, tantra, spiritualiteit, Lezen, SCHRIJVEN, tekenen, fotograferen, mensen helpen, inspireren, Praten (Soms a bit too much), Sport in general, (aparte) films, series, techno, andere muziek, kleding, en… vast nog wel meer maar ik kom er niet zo snel op.

Ik ben een open-minded meisje, probeer graag nieuwe dingen, ik wil altijd blijven groeien, leren en mezelf ontwikkelen, ik ben meestal super sociaal en soms even totaal niet. Ik ben altijd enthousiast, af en toe erg druk (moeite met rust nemen). Ik geloof in mezelf en in het leven, kan soms wat egoistisch zijn maar ook erg behulpzaam en lief – zolang je geen ruzie met me hebt in ieder geval. Ik ben redelijk zelfverzekerd, maar deze blog met de wereld delen vind ik toch wel spannend stiekem.

Ik zit in de fase waarin ik moet kiezen wat ik ga doen met mijn leven, en hoewel ik daar lang tegenop heb gekeken, komen er nu toch hele interessante dingen op mijn pad. Ik ben klaar voor het echte leven πŸ™‚ *Hoop ik*

Ik hoop dat jullie genieten van mijn ervaringen, posts, en interesses en wil je meer over me weten of wat ik doe? Laat een bericht achter :-).

Angela ❀

Foto’s van mij:

 

Advertenties

2 gedachtes over “About Me

  1. Hoi Angela, wat mooi om te lezen allemaal. Ik wens je heel veel geluk en bovenal rust toe.
    Geniet van de nieuwe start en de daarbij horende indrukken en nieuwe mensen die op je (levens)pad gaan komen 😘 Ik blijf je met belangstelling volgen xxxx

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s